Bruidsfotografie

YES! Je hebt ja gezegd tegen je geliefde en jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd!

Jullie zijn nu vast aan het nadenken over de organisatie van een bruiloft. Hebben jullie al heel veel wensen en ideeën over hoe jullie de mooiste dag van jullie leven in willen vullen? In ieder geval ga je er samen met je familie en vrienden een bijzondere dag van maken en dat wil je natuurlijk vastleggen.

Daar wil ik jullie graag bij helpen! Bruidsfotografie vind ik echt fantastisch. Het blijft ontzettend bijzonder om deel uit te maken van zo’n speciale dag. Deze dag draait volledig om jullie, daarom vind ik het belangrijk om zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven.

Ik vind het als fotograaf belangrijk dat de “vaste” speciale momenten vastgelegd worden, maar ook alle kleine details van de dag die je als bruidspaar niet altijd bewust meemaakt. Het glunderende gezicht van je favoriete tante, de tranen van geluk bij de ceremonie en de spelende bruidskindjes. Dat zijn de momenten die ik zoek!

Het allerbelangrijkste is dat er een klik is, daarom start ik altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het gaat tenslotte om een van de belangrijkste dagen in jullie leven! Tijdens dit gesprek wil ik graag begrijpen wat jullie wensen en verwachtingen zijn, om hier op een voor jullie passende manier invulling aan te geven. Hier maak ik graag gebruik van mijn creativiteit.

Kijk hier voor de verschillende tarieven van bruidsfotografie

Contactformulier

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie datum? Vul dan snel het onderstaande contactformulier in;