Bruiloft Doetinchem

In de vroege ochtend rij ik naar Doetinchem waar ik door de bruidegom word ontvangen.  Ik mocht de hele dag bij de bruiloft aanwezig zijn om alle mooie en waardevolle momenten vast te leggen. 

Als we onderweg zijn naar Landgoed Slangenburg, de locatie voor de buitenfoto’s, lijken de wind en de regen even roet in het eten te gooien. Maar we hebben geluk gehad. Helemaal aan het eind kwam zelfs het zonnetje nog even door!

tekst gaat verder onder foto’s

De locatie van de rest van de dag was fantastisch! Orangerie De Pol in Gaanderen. Alles op 1 plek en zelfs een Bed & Breakfast beschikbaar voor het bruidspaar om zich soms even terug te trekken of even je make-up bij te werken. Na een persoonlijke en mooie ceremonie was het tijd voor proosten en taart .   

Als laatste komt dan nog het avondfeest. Tijdens het avondfeest heeft iedereen kunnen genieten van de band Lara Leaves. Deze unieke akoestische coverband heeft de sfeer er goed in gekregen met covers, afgestemd op de playlist van het bruidspaar. 

Gaanderen ligt in de achterhoek en daar is het de gewoonte om de bruid en bruidegom in serpentines te wikkelen. Ik had het zelf nog nooit gezien maar vond het erg leuk om mee te maken! Al met al… wat een topfeest!

De dag, 20-02-2020, was mooier dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Het was een onvergetelijke dag met mooie mensen en veel liefde! Lief bruidspaar, dank jullie wel dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn, ik wens jullie samen een prachtige toekomst toe!

Trouwlocatie; Oranjerie De Pol
Kapper; Kapsalon Kerstje
Bloemen; Bert Evers Bloembinder
Ringen; Juwelier Robers
Band; Lara Leaves
Taart; Lindsey Kuit