Over mij

Hi! Ik ben Christa en een goede Latte Macchiato met een stuk appeltaart is zeg maar wel echt mijn ding. En wijntjes ook trouwens 😉 Dit allemaal het liefst in combinatie met lieve vrienden en familie om mij heen!

Ik ben moeder van een samengesteld gezin met 3 kinderen en woon inmiddels alweer 10 jaar samen met Sebastiano in Dieren (gemeente Rheden). Het is een prachtige omgeving, het ligt tussen heuvelachtige bossen van de Veluwezoom en de rivier de IJssel. Er zijn zoveel mooie plekjes te ontdekken.
 
Fotografie is voor mij dingen laten zien en mensen vastleggen zoals ze zijn. Ik vind het heerlijk om de pure emoties van kinderen vast te leggen en zo waardevolle herinneringen te creëren voor later. 
 
Als fotograaf ben ik gedreven, enthousiast maar ook geduldig. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en ook lol hebben. Dat levert de beste foto’s op!

Wil je graag foto’s van je gezin, je kinderen of gewoon een keer een paar mooie foto’s van jezelf, samen met je vriendin of tijdens een vrijgezellenfeestje?

Contactformulier

Heb je interesse in een shoot of wil je misschien meer informatie? Kom dan in contact door mij te bellen op 0622243071 of vul onderstaand formulier in;